Vecka 13, första kvartalet och Mars graf.

Vecka 13, första kvartalet och Mars graf.

 

Skriver detta inlägg på en måndag vecka 14 då jag ej hade inte tid igår. Intresset för aktier och börsen har inte varit på topp senaste veckan om jag ska vara helt ärlig, är inte så intresserad av att följa hur det går dagligen utan kollar till det lite då och då istället. Brukar bli så efter ett tag med att kolla för mycket. Tar en liten paus med börsen och läser böcker eller artiklar eller bara något annat helt enkelt.

Men tänkte gå igenom lite grann om vad som hände under första kvartalet, Mars månad och Gaming Corps kollaps.

Vi kan börja med mitt swing/gaming/blandat konto. Där sålde jag av Gaming Corps efter att konstant inte levererat nog mycket. Det är en aktie jag gärna vill äga men inte under dessa förhållanden. Läs gärna detta inlägg varför jag sålde av.

Här kommer en graf på första kvartalet med mitt Swing/Gaming/Blandat konto.

QTR12016Swing.jpg

Ser ganska rött ut, och det ska det göra iom mina förluster i Gaming Corps. 

Är Gaming Corps som har gjort denna graf tyvärr men det gör icke så mycket, klarar jag av besvikelse så klarar man av det mesta. I denna portfölj ligger jag i Starbreeze, Affärsvärldenfonden A och Spiltan Aktiefond Investment bolag. Båda fonderna månadsspar jag i.

MarsMånadSwing.jpg

Detta är grafen för mars månad. Är den som dragit ner portföljen. 

Mycket rött på det första kontot kan man säga.

För att gå vidare till mitt andra konto Utdelning/Längre sikt så har det första kvartalet sett ut såhär:

UtdelningQTR1.jpg

Kan vara värt att notera här att denna portfölj skapades den 19Januari i år så den missade den första nedgången i början av året. 

Ligger som man ser plus för året i denna portfölj. Har klarat att slå index än så länge och vi får se om det håller sig. Att missa det första stora nedgången hjälpte mig på traven men jag tror att vi kommer få ser mer nedgångar efter utdelningssäsongen är över. Men det är bara att vänta och se.

Utdelning Mars Månad 2016.jpg

Graf för hur mars månad 2016 såg ut för portföljen. 

Tycker om större aktier som är stabila kan man säga till detta konto. Det andra kontot är för fonder och för aktier jag tror kan bli stora i framtiden men ändå anses vara små aktier med högre risk.

Transaktioner jag gjorde vecka 13 var dessa:

8f403a54aa8a763ccda5281ae7a7da0a.png

och

3e29d3de0480e191a8be456ad61613c7.png

Uppdaterar mina portföljer idag och för att se vilka innehav jag sitter i just nu klicka gärna här.

(Visited 24 times, 1 visits today)