Tillbaka i plugget

Vad skönt det är att plugga. Eller inte. Eller kanske.

20170110_185146.jpg

Jag gillar inte att plugga matte så mycket, förutom när jag faktiskt sätter mig ner och gör matte då tycker jag det är ganska intressant faktiskt. Det mesta jag studerar är väldigt intressant, och vid tillfällen bara “helt okej”. Jag är tillbaka i plugget efter att ha slackat lite i skolan och valt att jobba i ett och ett halv år istället.

Man var riktigt skoltrött men jag känner att motivationen kommer tillbaka nu, speciellt när jobbalternativen blir mindre och alternativen på att plugga vidare blir allt mindre utan matten. Så planen är just nu att plugga upp Matematik 2b, sen till hösten kanske plugga Matte 3c om jag inte hittar något annat roligt. Kommer jobba lite halvt deltid (helger ibland) medans jag pluggar.

Så kommer bli ett intressant år med plugg och kanske utlandsresor. Men det är dags att få upp betygen nu iaf.

(Visited 18 times, 1 visits today)