Pepins portfölj och Raid World War 2

Idag den 26 September 2017 så har vi två roliga nyheter. Den första är att Frilans Finans äntligen finns ute att teckna som aktieägare här.

Den andra nyheten är att Raid: World War 2 finns ute på Steam att köpa. Det är Starbreeze (som jag är aktieägare i) som har står bakom. Starbreeze är utgivare av spelet och det är utvecklat av Lion Game Lion som du kan läsa mer om här: http://www.liongamelion.com/

Raid: World War 2 liknar Payday 2 som Starbreeze också ligger bakom. Det är samma spelmotor men utspelar sig nu istället inte i modern tid utan under andra världskriget.

Jag själv har köpt mig en kopia av spelet och kommer att testa det ikväll. Ser mycket lovande ut med nya karaktärer och John Cleese som spelar din nya chef!

För att förtydliga vilka bolag jag har investerat i på Pepins så kommer här en lista:

Min grundfilosofi när jag investerar i onoterade aktier är att jag är beredd på att förlora exakt allt jag har satsat. Det betyder att jag inte har för stora förhoppningar med dessa bolag och skulle heller inte vara helt förvånad över att några av dem kommer gå i konkurs (något jag inte hoppas såklart). Men jag tycker självklart det är kul att vara med från en tidig fas för dessa bolag och skulle vara kul om något bolag kanske lyckas ta sig in på börsen någon dag!

 

(Visited 24 times, 1 visits today)