Nordnet och Shareville

Har startat ett Nordnet konto och ett Shareville konto. Nu när bland annat Avanza och Nordnet har börjat med gratis aktiehandel så passade jag på att starta ett nordnet konto också. Gratis aktiehandel på Stockholmsbörsen fram tills 80tkr är en riktigt bra deal.

Köpte på mig lite Nordnet aktier i sväng med min första insättning och lite Starbreeze till som jag även äger i min ISK depå på Avanza.

Tycker om idén med Shareville på Nordnet faktiskt, med allt gnäll om Nordnets dåliga funktioner på sin hemsida så måste jag säga att Shareville är något som funkade riktigt bra för mig.

https://www.shareville.se/medlemmar/simon96/

Där har ni min profil. Kommenterar varje transaktion jag gör och kommer vara ganska långsiktig med mina placeringar (oftast).
Hoppas vi ses på Shareville!

(Visited 29 times, 1 visits today)