Marketbeaters – En halvkrasslig tjänst

Som intresserad av betting kände jag mig lite manad att testa på en betal tjänst som kallas för market beaters. Market beaters kallar sig själva för en “Professional betting service” och lockar sina kunder med att de kan tjäna stora pengar om man följer deras tips.

Från deras egna hemsida.

Detta är alltså resultaten som man kan förvänta sig om man använder sig utav Marketbeaters i den långa loppet.  Så efter att ha lagt 3000 bets med 100EURO i varje bet så ska man alltså kunna kamma hem en vinst på cirka 400000 kronor.

Så lockar Marketbeaters in sina nya kunder på deras tjänst.

Priserna för att använda Marketbeaters är väldigt dyra måste jag säga. Även om de självklart vill mena att man får tillbaka dem genom vinsterna man får. “Unlimited” är prisklassen som de självklart rekommenderar där man får alla speltips.

795/kr per månad är redan där kommer en varningsklocka för mig. Jag hoppade på en månad för att testa när de körde en kampanj för 695 för att se om det var värt det.

Hur det funkar

Genom att installera deras app på mobilen eller genom att få deras tips genom mailen ska du alltså pricka in betsen precis när de lägger ut dem. Du har ungefär 30 sekunder upp till en minut innan oddsen har ändrats på den sida du spelar på om det är ett liveodds.

Är det ett odds som är “early” så får du hoppas på att du får ett odds som är lika som det är i appen då flera spelar på exakt samma odds och oddsen ändras.

“Du har ungefär 30 sekunder upp till en minut innan oddsen har ändrats på den sida du spelar på om det är ett liveodds.”

Resultat

De tipsen jag faktiskt vann pengar på var på Daniels hörn tips som kommer lite då och då.

Som vi kan se är en ROI på 119% är riktigt bra faktiskt. Bettar man på Daniels tips kommer man att tjäna pengar efter ett tag. Många tips kom även under halvtid vilket gör att tipsen helt plötsligt inte bara försvann utan man hade mer tid att spela på dem.

Tyvärr är de andra bettarna inte lika bra.

Här har vi en av Marketbeaters som var med när jag köpte deras tjänst. Som vi kan se har han lagt över 150+ spel och inte ens kommit på positiv ROI vilket kan kännas väldigt konstigt varför man skulle vilja betala månadstjänsten om man får bettare som är “experter” som inte lyckas få tillbaka pengarna man bettar.

Jag har ganska svårt att se att man skulle uppnå resultaten som de marknadsför med faktiskt.

Som man kan se på de flesta bettare så är det flera hundra spel och ingen direkt större vinst hos de flesta. Resultaten som de flesta uppnår kan man uppnå vid te.x crowdfundade lån eller lendify ganska enkelt. Börsen slår dessa killar alla dagar i veckan om man spelar det “långsiktigt”.

Sammanfattning

Marketbeaters är överprisat, halvdantade “experter” som inte uppnår lika bra resultat som de marknadsför. Jag ger tjänsten betyger 2/5 för att vara väldigt snäll. Håll er borta.

För att hinna med alla bets får du inte veta i förtid när betsen kommer ut i appen (vilka matcher som kommer bettas på) och inte vilka dagar heller. Så man ska sitta 100% redo när som helst när betsen kommer som kan komma när som helst. Om jag kan fixa bättre resultat än några av de som bettar så förstår jag faktiskt inte varför jag ska använda mig av en “Professinal betting service”

“Verkligen underkänd app och är en mycket besviken kund. “

(Visited 52 times, 1 visits today)