Kavastus Trender 2.0

Efter ett mycket om och men så har jag ändå bestämt mig för att åka iväg till Göteborg och gå på Kavastus Trender 2.0. Jag har märkt att det har fått mycket backlash ifrån twitter användare om hur man kan ta pengar för något sånt här men jag vill se innehållet med mina egna ögon.

Arne har lärt mig en hel del om börsen den korta tiden jag har varit med och det ska bli intressant om ett evenemang som han håller i ger mig mer kunskap eller endast en repetition av saker jag redan vet. Antagligen blir det en kombination av båda.

Priset är lite saftigt med 5990kr (för mig som inte varit med tidigare) och har varit mitt största frågetecken när jag tänkt igenom detta. Men punkterna som kommer tas upp ser intressanta ut och jag vet att Arne är en väldigt kunnig människa.

148b6af4a94cb3ea888aa9d12f4cdb09.png

Detta kommer belysas på utbildningen.

Kollar man bilder ifrån föregående år så ser det ut som jag kan bli en av de yngsta deltagarna där (20år) men det har man blivit ganska van med när man går på olika evenemang med börsen relaterat.

Sorry kompisar, pengarna till bärs gick istället till Kavastus trender och mitt Avanza/Nordnet konton.

En intressant fråga jag fick ifrån min kompis som frågade varför jag inte investerade de 5990kr på börsen istället. Jag svarade att kunskap är mer värt än 5990 och han tyckte jag har gjort ett dumt val.

Det återstår att se om det var värt pengarna eller inte. Blogginlägg kommer efter avslutad kurs. 🙂

 

(Visited 73 times, 1 visits today)