Jag har flyttat…

I Oktober 2017 blev det dags för mig också att flytta utomlands. Har tänkt ett tag på vad jag skulle göra nu, dags att plugga eller jobba vidare?

Har fått några möjligheter till praktik på några fina bolag hemma i Sverige men kände att jag ville utveckla mig lite grann så därför har jag flyttat ifrån i princip alla jag känner hemma i Sverige och flyttat till…. Malta.

Är ju iofs det stället som de flesta svenskar (unga) flyttar för att få lite jobberfarenhet och sol. Kommer i ganska bra tid då det inte är allt för varmt (runt 20-24 grader varje dag just nu) och lägenheterna finns det gott om. Skulle vara värre på sommaren men jag nöjer mig såhär.

Så vad jobbar jag som? För första gången i mitt liv har jag valt ett kundtjänst jobb.. tänker inte avslöja vilket bolag men de finns noterade på Stockholmsbörsen och är relativt stora.

Kommer bli roligt att se hur denna upplevelse utartar sig 🙂

(Visited 35 times, 1 visits today)