In the beginning of times…

 

Jag blev intresserad av börsen och aktier förra året. I Maj 2015 skulle jag säga att intresset gick igång “på riktigt” då jag startade mitt första egna konto på avanza. Ett ISK-konto såklart, som jag har fått höra ett flertal gånger att det är där man ska ha sina aktier.

Anledningen till att jag startar denna blogg är för att publicera mina egna tankar om olika saker som har någon koppling till företag, privatekonomi, börsen eller liknande. Jag har valt att göra detta anonymt för lite olika andledningar, dels för att inte bli attackerad på grund av vem jag är “IRL”. Jag jobbar inte inom finansbranchsen och kommer inte publicera några inlägg för att försöka få marknaden att gå ett håll eller ett annat (som om det skulle hända).

Vad kommer man förvänta sig av denna blogg? Eftersom jag själv anser mig som nybörjare med börsen så skulle jag säga inte så mycket. Detta är för att få ner lite tankar som jag har i huvudet men även dela lite innehav osv för att få olika perspektiv på saker jag pratar om.

Det är också väldigt nyttigt att kunna gå tillbaka och kunna se vad man tyckte för 1 år, 5 år osv. Kul med att se hur man utvecklar sin kunskap så att säga. Jag uppmanar folk som anser sig ligga på mer kunskap än mig själv att gärna kommentera och kritisera mina inlägg, om jag aldrig gör några misstag kommer jag aldrig att lära mig något.

UtV2016

Här är en bild på hur det har gått för del portfölj som är min utdelning/långsiktiga som jag startade den 19 Januari 2016. 

Utv2016Swing

Här är min swing//gaming/blandat porföljs utveckling i år än så länge. 

Båda portföljerna jämförs med den gula linjen som är OMXS30 utveckling.

Publicerar mina inlägg på twitter så där får ni gärna följa mig om ni känner för det.

(Visited 13 times, 1 visits today)